IsmertetõRegisztrációVideotékákGyakori kérdésekVideotéka kezelõ szoftverÁrainkKapcsolat
Adminisztráció
 


Mennyibe kerül a téka weboldalát elkészíteni?
-A videotéka internetes oldalának teljeskörû elkészítése 20000 Ft + 27% Áfa-ba kerül, mely egyszeri díj. Ezen felül a havi karbantartási munkálatokért 5500 Ft + 27% Áfa / havi munkadíjat számítunk fel. Ezen költségeken felül részünkre mást Ön nem fizet. (A fenti összegek alap szolgáltatás esetén érvényesek, részletekrõl a regisztráció menüpontban kaphat információt)

Mennyi idõ alatt készül el a téka weboldala?
-Amennyiben minden szükséges anyagot megkapunk 4 héten belül elkészítjük a videotéka weboldalait.

Szükségem van internet elõfizetéshez hogy legyen internetes oldalam?
-Nem szükséges elõfizetnie internet elérésre. Ettõl függetlenül lehet Önnek internetes honlapja. A videotékája internetes oldalait teljes mértékben karbantartjuk, Önnek további munkája nincsen vele.

Hogyan juttatom el a Tekacenter.hu részére a tékám adatait?
-Amennyiben személyes találkozót nem tudunk megvalósítani (esetleges nagy földrajzi távolság miatt) úgy postai vagy elektronikus úton tudja részünkre elküldeni az adatokat. Elérhetõségeinket itt találja.

Milyen adatokra van szükség a munkálatokhoz?
-Szöveges anyag mely bemutatja a céget, videotékát. Videotéka címe, elérhetõsége, nyitvatartás, ártáblázat. Fényképek a tékáról, valamint ha a videotékának van saját címere, logoja akkor annak a fényképe is. Ezen felül a kölcsönözhetõ esetleg megvásárolható filmek listája (elektronikus formában).

Hogyan történik a regisztráció?
-Ön kitölti a szükséges regisztrációs lapot (melyett a Tekacenter.hu oldalon itt talál) és eljuttatja részünkre. Ezt követõen mi felvesszük Önnel a kapcsolatot, megbeszéljük a részleteket, tennivalókat. Amennyiben ezek után úgy gondolja hogy igénybe veszi szolgáltatásunkat, szolgáltatási szerzõdést kötünk Önnel, mely a videotéka honlapjának elkészítési feltételeit, egyszeri költségét illetve a havi karbantartás igénybevételét tartalmazza minimum 1 év idõtartamra.

Mi lesz a videotéka honlapjának az elérhetõsége?
-Szolgáltatásunk keretében amennyiben például "Turul videotéka" az Ön tékájának elnevezése, akkor az elkészült internetes oldal például a www.turulteka.tekacenter.hu címen található majd meg. Ezen szolgáltatásunknak többletdíja nincsen. Lehetõség van arra is, hogy a tékájának oldala külön domain címen legyen elérhetõ, például www.turulteka.hu címen, ebben az esetben a domain regisztráció és fenntartás illetve a szükséges tárhely díja 10.000 Ft + Áfa / év. Hosting partnerünk : www.enisoft.hu

Hol lesz a téka honlapja elhelyezve az interneten?
-Ingyenesen biztosítunk tárhelyet a cégünk által használt szerveren az Ön videotékás honlapjának. Ezen szolgáltatásunk szerzõdött parnereink részére díjmentes. A használt szerverünk a lehetõ legkorszerûbb technikai megoldásokat alkalmazza, nagy megbízhatóságú gyors internet kapcsolattal rendelkezik. (Amennyiben díjmentes tárhelyünket választja a naponta kiküldhetõ hírlevelek száma maximalizálva van)

Lesz a videotékának email címe is?
-Minden szerzõdött partnerünk részére biztosítunk egy ingyenes postafiókot, emailt.

Milyen filmadatokkal fog rendelkezni az adatbázis az interneten?
-Az összes DVD film esetében a filmadatlapon megjelenik a film címe, eredeti címe, nyelvezete, feliratok típusa, tartalom, extrák, szereplõk, rendezõ, mûfaj, megjelenés dátuma, játékidõ. Elõfordulhat olyan hogy a filmadatlapon szereplõ adatok nem teljeskörûek (pl. sex, pornó tartalmú filmek esetében)

Miért legyen videotékámnak weboldala és miért a Tekacenter.hu-t válasszam?
-Korunk egyik leggyorsabban terjedõ és jövõbe mutató vívmánya az internet. Manapság minden cégnek, vállalkozásnak, magánembernek van internetes oldala.Üzleti szempontból nem elhanyagolható, hogy az internetet használók többsége "otthon ûlõ típus", azaz potenciális videotéka látogató lehet amennyiben a neten megtalálja a videotéka honlapját. Klubtagjai ezen túl otthonról egy "kattintásra" lesznek csak a tékától és naprakészen szerezhetnek információt az új filmmegjelenésekrõl, akciókról. És, hogy miért minket válasszon? Mert a legjobb áron kínálunk kimagasló weboldalkészítést, fenntartást, karbantartást. 
Oldaltérkép Digitexx Multimédia